Radic8 vs Alte produse

Produsele Radic8 combină cea mai bună tehnologie de purificare a aerului cu cea mai bună tehnologie de sterilizare a aerului. Astfel, vă oferă o soluție completă exprimată într-un singur aparat, unic in lume.

Tehnologia de purificare a aerului folosind ionizarea, a fost inventată cu foarte mulți ani în urmă. De atunci, s-au făcut multe studii privind eficiența ei și s-a dovedit dăunătoare și chiar periculoasă. Trecerea oxigenului pe lângă o sursă de energie cu voltaj mare (principiul ionizatoarelor), crează o formă reactivă, instabilă de oxigen, numită Ozon. Expunerea la acesta cauzează probleme precum tuse, dureri de plămâni și iritații ale căilor respiratorii. Mai mult de atât, dacă acesta se combină cu anumite parfumuri din produsele de curățenie, formează formaldehida, un carcinogen.

Produsele sunt fabricate cu o atenție deosebită la calitate, de la materialele folosite și până la cele mai mici detalii.

Toate aparatele noastre folosesc reactoare de sterilizare patentate, formate din tuburi nano cromate cu dioxid de titan, în jurul unor lămpi UVC. Radic8 este singurul posesor al acestei tehnologii.

Radic8 România are sediul în Cluj-Napoca. Aici ne puteți vizita pentru a vedea toata gama de aparate, pentru probleme de service sau orice alte nelămuriri! (pentru adresa exactă, vizitează pagina de Contact)

Cum funcționează?

Purificatoarele de aer folosesc filtre pentru a curăța aerul de particule de praf, polen, și alți alergeni asemănători. Însă aceasta e doar jumătate din rezolvarea problemei. A doua jumătate constă în neutralizarea virusurilor, bacterilor, fungilor, mucegaiurilor, noxelor auto și a altor particule deosebit de mici. Acest lucru poate fi făcut doar de un sterilizator. Produsele Radic8 sunt purificatoare+sterilizatoare de aer, unice pe piață

Pasul 1 este purificarea aerului la trecerea prin sistemul de filtre, care diferă în funcție de modelul aparatului.

Pasul 2 este sterilizarea aerului, după ce a trecut prin filtre. Acesta ajunge în reactorul de sterilizare unde este expus celor mai puternici oxidanți din lume, Hidroxili Radicali (-OH). Aceștia sunt creați din reacția luminii UVC cu filtrele-fagure tubulare, foto-catalitice. Din reacția -OH cu poluarea, se obține dioxid de carbon și apă.

Aceasta este o tehnologie bazată pe principiul energiei fotonilor, explicat de Einstein. Eficiența lămpilor UVC este îmbunătățită de câteva ori, folosind ecuațiile lui Fresnel pentru transmisie și reflexie. Partea interioară fiind îmbrăcată în oglindă din crom.

Cum pot fi sigur că aparatul este eficient?

Toate aparatele Radic8 au fost testate amănunțit, în instituții acreditate. Pentru mai multe detalii despre aceste testări, consultați catalogul nostru.

Gama noastră de aparate este concepută în așa fel încât să satisfacă toate nevoile clienților noștri. Fiecare aparat are o eficiență maximă raportată la spațiul în care este așezat. Asigurați-vă că aparatul dumneavoastră nu este așezat într-o încăpere mai mare decât cea pentru care a fost proiectat, și care este menționată în specificațiile lui.

În manualul de utilizare vei găsi toate recomandările necesare pentru o funcționare 100% eficienta a aparatului.