Aerul curat îmbunătățește funcția creierului

“Expunerea copiilor la poluanți în perioadele importante ale dezvoltării fiziologice poate duce la probleme cronice, disfuncții și boli. Locația școlii poate mări această expunere. Am examinat calitatea aerului din zonele industriale din jurul unor școli publice din Michigan (3660 de școli) pentru a afla dacă poluarea aerului pune în pericol sănătatea și succesul academic al elevilor. Am descoperit că în școlile aflate în zone mai poluate, rata absenteismului a fost mai mare (un potențial indicator al nivelului de sănătate mai scăzut) și numărul de elevi care nu au obținut note de trecere la testele naționale a fost mai mare.”

Paul Mohai, Byoung-Suk Kweon, Sangyun Lee and Kerry Ard Air Pollution Around Schools Is Linked To Poorer Student Health And Academic Performance Health Affairs, 30, no.5 (2011):852-862 (published online May 4, 2011; 10.1377/hlthaff.2011.0077)

  • Calitatea aerului din școli și grădinițe poate contribui la atacuri de astm, dureri de cap, oboseală, amețeli și iritații.
  • Poluarea generată de automobile poate afecta dezvoltarea naturală a plămânilor.
  • Aerul curat, lipsit de poluanți, ajută copiii să învețe la potențialul lor maxim
  • Rezultate academice mai bune (un aer lipsit de poluanți îmbunătățește funcțiile creierului)
  • Reducerea absenteismului datorat bolilor și răcelilor
  • Reducerea numărului de răceli și boli preluate de la grădiniță/școală, prin contaminare încrucișată
  • Îmbunătățirea capacității de concentrare
  • Elevi mai energici și mai activi

Particulele ultrafine (UPM), sau nano-particulele, sunt prea mici pentru a fi detectate de un numărător de particule, pot fi detectate numai de un microscop de electroni. Din păcate, aceste particule pătrund foarte ușor în plămâni.

Pentru a putea spune că tehnologia folosită de noi este eficientă și unică, am supus-o riguros la cele mai dure și edificatoare teste și am obținut cele mai bune rezultate posibile pe toate cele 4 categorii în care se împart virusurile respiratorii.

Virusul de gripă
Virusul Corona
Virusul Adeno
Virusul Polio