Radic8 poate reduce numărul infecțiilor nosocomiale

Risc de contaminare

În orice mediu spitalicesc, riscul de contaminare este foarte mare. În primul rând din cauza numărului mare de oameni purtători de boli și în al doilea rând pentru că persoanele care ajung în spital au un sistem de imunitate afectat. Bineînțeles că orice clinică sau spital care se respectă va face demersuri pentru a reduce riscul de infecție.

Până în prezent, cea mai mare atenție s-a acordat sterilizării suprafețelor, a mâinilor și a instrumentelor folosite. Însă tot mai multe studii arată că sterilizarea aerului este cea mai importantă. După sterilizarea suprafețelor și a mâinilor, medicii și pacienții sunt atenți să nu intre în contact cu nimic, pentru a elimina riscul contaminării. Totuși, de patogenii din aer nu pot scăpa, nici cu masca medicală.

0
Din oameni sunt îngrijorați de contaminarea încrucișată din spitale și camere de așteptare

Cele mai bune sisteme de sterilizare a aerului pe baza de filtre pot reține particule de dimensiunile 0.3 microni sau în cel mai bun caz de 0.1 microni. Patogenii cei mai periculoși, sunt mai mici de atât și pot fi anihilați doar cu tehnologie de ultimă oră.

Pentru a putea spune că tehnologia folosită de noi este eficientă și unică, am supus-o riguros la cele mai dure și edificatoare teste și am obținut cele mai bune rezultate posibile pe toate cele 4 categorii în care se împart virusurile respiratorii.

Virusul de gripă
Virusul Corona
Virusul Adeno
Virusul Polio

Sterilizarea aerului într-o instituție